П'ятниця, 17.05.2024, 08:53
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, прохожий · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Новини фізмату [2]
Про наше студентське життя
Тернопіль [3]
Файне місто Тернопіль:)
Україна [4]
Політика:)
Статті [2]
Всяке
Пошук
 
Головна » Архів новин


Давно замітив, коли на форумах обговорюють безкоштовний хостинг аля Ucoz’a, часто все закінчуэться тим шо хостинг поганий, гімнохостін короче для ламо дітей і тд. А сайти, які розташовані на нім жахливі унилі ГС, нормальні можна порахувати на пальцях. Те саме і про шаблони, які надаються в системі Ucoz. Воно не дивно, адже в нас кругом однівебсеогуру широкого профілю, які мають сервер в шафі, і з піною на писку доказують свою правоту.

Давайте разберемося з тим Юкозом виділимо його плюси и мінуси!

Категорія: Статті | Переглядів: 21521 | Дата: 25.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарі (1)



За даними ВООЗ, щороку від захворювань, пов’язаних з тютюнопалінням, помирає 4 млн. чол. або як не дивно 1 людина за кожні 8 секунд, така вже сувора статистика. В усьому світі ця шкідлива звичка є однією з найголовніших причин смертності, яку, за бажанням, людство могло б леко відвернути. Але якщо така ситуація продовжуватиметься й надалі, 500 мільйонів людей або 9 % населення світу ризикує померти від куріння. Адже цигарки стають основною причиною смерті та інвалідності в усьому світі і забирають більше життів, ніж СНІД, туберкульоз, дорожньо-транспортні пригоди, вбивства і самогубства разом взяті. Курці, у більшості випадків, скорочують своє життя на 10–15 років.
Наслідки тютюнопаління пов’язані з арсеналом небезпечних захворювань. Зокрема ця шкідлива звичка є причиною серцевих нападів, інсультів, хронічних бронхітів, емфізем, різних видів онкозахворювань, особливо раку легень. Адже 11 з 12 хворих, які помирають від раку легень, були курцями. Серед людей віком від 30–40 років, які полюбляють цигарки, інфаркти трапляються в 5 разів частіше, ніж серед тих, хто цієї шкідливої звички не має. Викурювання однієї цигарки завдає організмові такої ж шкоди, як і півторадобове перебування на загазованій автомагістралі.
Категорія: Україна | Переглядів: 2210 | Дата: 24.03.2009 | Рейтинг: 3.5/2 | Комментарі (0)

Samba є протоколом Microsoft для розділення файлів і служб друку. Цей протокол був розроблений в 1987 році і пізніше перенесений на платформи Linux Ендрю Тріджеллом (Andrew Tridgell). Офіційний сайт Samba, тут ви завжди знайдете інформацію, що цікавить вас, і нові версії пакету. Тема даної статті, на сьогоднішній день, є досить добре  освітленою. Настільки добре, що до недавнього часу я навіть не думав  писати цю статтю. Проте, мій особистий досвід показує, що  найпоширенішим виглядом серверів є файл-сервер.  Відповідно, більшість питань у початківців лінуксоїдов виникають  по налаштуванню samba, на основі якої і будується останній. Я  спробую роз’яснити деякі моменти відносно початкового налаштування  samba. Чіпати всі  можливі опцій я не буду, унаслідок величезної їх кількості. Врешті-решт, всі вони дуже добре описані в документації,  що додається до програми. Також не буду я дориватися до налаштування сервера друку. Оскільки займатися налаштуванням такого сервера мені поки не доводилося.
Категорія: Статті | Переглядів: 1870 | Дата: 24.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарі (0)

ЧИТАТИ ВСІМ!!!


Привид блукає по Україні, примара середнього класу.

У холодних квартирах разом з маленькими дітьми, під акомпанемент інформаційних помоев, мільйони українців з жахом чекають  нового курсу долара на міжбанку,  чергової виплати кредиту за квартиру і машину, а самі нещасні "чекають-не дочекаються" в гості колекторів та оцінювачів майна.

Так, у кредитних муках, вмирає українська мрія про те, кожен, хто вміє і хоче працювати, здатний досягти достатку і жити по-людськи - у своїй квартирі, їздити на своїй машині, мати різноманітний і якісний дозвілля, а відпустку і Новий рік проводити в Туреччині та Карпатах.

Мільйони людей повірили, що вони можуть жити по-людськи покладаючись лише на себе, "забувши" за  державу, яка, в свою чергу, давно "забуло" за них.

Втім, ні, держава "забило" на своїх громадян тільки в тому, що стосується його зобов'язань перед ними, але використовувало і використовує будь-яку можливість, щоб видоіть останні соки з них.
Категорія: Україна | Переглядів: 1938 | Дата: 17.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарі (1)


ukrnamesТОВ «Центр інетрнет-імен України» почав прийом заявок на реєстрацію в нових доменних зонах верхнього рівня .УКР і .БЛОГ, від власників торгівельних марок і товарних знаків. Доменна зона .УКР - це українська доменна зона загального призначення. Поява даної доменної зони обумовлена активним розвитком інтернету-технологій у галузі доменної системи що працює з різними мовними символами, а також відсутністю в Україні загальнодоступного домена верхнього рівня.
Категорія: Україна | Переглядів: 1899 | Дата: 12.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарі (0)

sharealarmpro
Sharealarmpro - це мережевий інструмент, який дозволить мережевим адміністраторам і користувачам з легкістю виконувати моніторинг загальнодоступних пвпок тд. ресурсів. Використовуючи цю програму, ви можете контролювати користувачів, що намагаються дістати доступ до захищених і конфіденційних файлів, виявляти і вести протокол мережевого доступу до загальнодоступних тек, відстежувати події безпеки і створювати запобігання для певних подій, що відбуваються на вашому комп'ютері...

Категорія: Новини фізмату | Переглядів: 1173 | Дата: 01.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарі (0)

Не прошло так багато часу як на PDC 2008 (конференція розробників), презентували нову ось віндовс7 
Вчора скачав і встановив її бетку , тому кваплюся поділитися своїми враженнями з цього приводу. Скажем так позитиву багато.
Судячи по власних враженях, ось є класна.


дальше ссилка на саму бету русифікатор і активатор

Категорія: Новини фізмату | Переглядів: 1462 | Дата: 24.11.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарі (0)

Серед команд, які виступатимуть у суботу, будуть і ті, які уже "світились" на місцевій сцені, і ті, виступ яких тернопільська публіка зможе оцінити впершеНайстарший у Тернополі та найяскравіший у Західній Україні рок-концерт "Висадка" відкривають сезон 22 листопада. Шанувальники української рок-музики матимуть можливість знову слухати наживо свої улюблені гурти. А серед команд, які виступатимуть у суботу, будуть і ті, які уже "світились" на місцевій сцені, і ті, виступ яких тернопільська публіка зможе оцінити вперше. Дебютним суботній концерт стане для молодої альтернативної команди "Траекторія", яка родом із містечка Товсте. Відвідувачі "Висадки" також слухатимуть виступ X-Projekt із Дрогобича та івано-франківську "Сину Машину", яка минулого року входила до концертної програми фестивалю "Нівроку". Тернопіль на сцені "Висадки" представлятимуть Seven, Orthodox і Other Side. Організатори запросили столичних гостей (mathcore/metal/experimental/post-hardcore), а також одну з найстарших російських команд Little dead Bertha. Воронежський гурт "Маленька Берта" існує ось уже 14 років, за цей час він декілька років змінював склад і стиль, у якому творив. "Берта..." починала свій шлях із thrash metal, в її дебютному альбомі можна знайти death/doom metal пісні зі скрипкою, другий альбом є комбінацією doom і gothic, третій тяжів до готики, а четвертий об'єднав усі використовувані стилі. Їхня музика знаходить точки опору в яскравості, агресії, швидкості, а також переплітається з симфонічними елементами, що надає їй меланхолічного і гнівного характеру водночас. - Відвідувачів "Висадки", як завжди, чекатиме якісна і стилістично різноманітна рок-музика, - підсумовує організатор концерту Микола Голубєв. Квитки на "Висадку" можна придбати в магазинах "Оскар", "Світ музики", "100 пудів", "Відеогалактика", "Сонячний", їхня вартість - 25 гривень. Концерт відбуватиметься традиційно в ЦДМІ ім. О. Довженка, початок о 18.00.
Категорія: Тернопіль | Переглядів: 1383 | Дата: 19.11.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарі (1)

На це піде більше 30 мільйонів гривень.

— Наше завдання - зробити комплекс, який би сам на себе заробляв, — каже директор Тернопільського стадіону Ярослав Колісник (52 р.). Тож, окрім суто соціальних приміщень, плануємо залучити сюди заклади, які б зацікавили інвесторів, — готель, ресторан, торгові приміщення, можливо — офіси.

Згідно задуманого проекту, який розробили на замовлення стадіону, площа споруди збільшиться на шість тисяч квадратних метрів. До стадіону, зі сторони вже існуючих офісів, доставлять виносне приміщення на колонах. Ще одне приміщення планують додати зі сторони парку — це міг би бути готель. З протилежної від існуючих офісів сторони розглядають можливість влаштування стоянок. Також стоянки планують влаштувати в підземному приміщенні, під існуючими спортмайданчиками. Їх планують оновити й накрити, переобладнавши в цілорічні.
Категорія: Тернопіль | Переглядів: 1030 | Дата: 19.11.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарі (0)

Часом трапляється так, що набридає абсолютно все — хочеться чогось нового, цікавого, якогось адреналіну, врешті-решт. Тоді в голові з'являються думки про те, куди можна піти, щоб отримати ці нові відчуття і враження.
“Сотня”. Скільки б вам не було років, вас гостинно приймуть на "сотні" ("стометрівці"). Хоча можна просто поспостерігати за тим, як там спілкуються самі неформали — байкери, готи, скінхеди та інші угруповання. Між собою вони, схоже, не ворогують, відтак, сидячи на зручному парканчику в своїх певною мірою дивацьких вбраннях, що виділяють їх із натовпу, мирно спілкуються. Зовні їхні стосунки нагадують теплі, родинні. Тільки-но починається "сотенне життя" — з ним з'являється і маса нових вражень і знайомств.
Категорія: Тернопіль | Переглядів: 1608 | Дата: 19.11.2008 | Рейтинг: 5.0/1 | Комментарі (0)

1 2 »
Copyright MyCorp © 2024
Вхід
Якась фіхня
МВІ
НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА ДЛЯ УЧНІВ 9-12 КЛАСІВ АКАДЕМІЧНИЙ РІВЕНЬ (0) (2)
МВІ
НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА ДЛЯ УЧНІВ 9-12 КЛАСІВ РІВЕНЬ СТАНДАРТУ (0) (1)
МВІ
Програма курсу «Основи інформатики. 7 клас» (0) (3)
МВІ
Програма курсу „Основи інформатики. 8 клас” (0) (5)
Утиліти
Пакет макрокоманд для текстового редактора Microsoft Word "Верстка" (1) (1)
Каледар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Хостинг від uCoz