П'ятниця, 17.05.2024, 07:12
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, прохожий · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Новини фізмату [2]
Про наше студентське життя
Тернопіль [3]
Файне місто Тернопіль:)
Україна [4]
Політика:)
Статті [2]
Всяке
Пошук
 
Головна » 2008 » Грудень » 1 » Sharealarmpro
21:44
Sharealarmpro
sharealarmpro
Sharealarmpro - це мережевий інструмент, який дозволить мережевим адміністраторам і користувачам з легкістю виконувати моніторинг загальнодоступних пвпок тд. ресурсів. Використовуючи цю програму, ви можете контролювати користувачів, що намагаються дістати доступ до захищених і конфіденційних файлів, виявляти і вести протокол мережевого доступу до загальнодоступних тек, відстежувати події безпеки і створювати запобігання для певних подій, що відбуваються на вашому комп'ютері, контролювати відкриті файли, відключати користувачів від мережі і відправляти консольні повідомлення. Sharealarmpro виявить і сповістить про віддалені підключення до загальнодоступних папок і ресурсів, дозволить вам переглядати параметри робочої станції, яка намагається встановити з'єднання з вашим комп'ютером. Користувач видаленої робочої станції і операційна система, встановлена на ній, час з'єднання і інша інформація будуть доступний за допомогою цього інструменту. Це застосування може опционально сповіщати користувача про кожне нове виявлене підключення, програючи будь-який вказаний користувачем аудіо-файл.
Sharealarmpro включає систему детектування вторгнень, засновану на лог-аналізаторі подій безпеки. Security Event Log Monitor контролює журнал подій безпеки windows-серверів або робочих станцій залежно від конфігурації повідомить користувача про детектування певної події, показуючи невелике спливаюче вікно з інформацією про подію.
Sharealarmpro дозволить вам з легкістю переглядати вашу локальну мережу і всі загальнодоступні ресурси, в не залежності від того, заховані вони чи ні, а так само підключення до загальнодоступних ресурсів на видалених робочих станціях. Програма має вбудований файрвол, який дозволить вам блокувати будь-яке небажане підключення до ваших загальнодоступних ресурсів, зберігає лог-файл із записом всіх виявлених подій в html-форматі, забезпечить вас можливістю управляти і вести моніторинг всіх колективних ресурсів на вашій робочій станції, робити вашу робочу станцію невидимою в мережі і бачити те, як багато користувачів підключено до кожного загальнодоступного ресурсу на вашій робочій станції.

шаровара
http://sharealarm.nsauditor.com/
скачати

лікарство камінг сун
Категорія: Новини фізмату | Переглядів: 1173 | Додав: org100h | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Вхід
Якась фіхня
МВІ
НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА ДЛЯ УЧНІВ 9-12 КЛАСІВ АКАДЕМІЧНИЙ РІВЕНЬ (0) (2)
МВІ
НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА ДЛЯ УЧНІВ 9-12 КЛАСІВ РІВЕНЬ СТАНДАРТУ (0) (1)
МВІ
Програма курсу «Основи інформатики. 7 клас» (0) (3)
МВІ
Програма курсу „Основи інформатики. 8 клас” (0) (5)
Утиліти
Пакет макрокоманд для текстового редактора Microsoft Word "Верстка" (1) (1)
Каледар
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Хостинг від uCoz