Четвер, 02.05.2024, 12:01
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, прохожий · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Новини фізмату [2]
Про наше студентське життя
Тернопіль [3]
Файне місто Тернопіль:)
Україна [4]
Політика:)
Статті [2]
Всяке
Пошук
 
Головна » Тернопіль
Серед команд, які виступатимуть у суботу, будуть і ті, які уже "світились" на місцевій сцені, і ті, виступ яких тернопільська публіка зможе оцінити впершеНайстарший у Тернополі та найяскравіший у Західній Україні рок-концерт "Висадка" відкривають сезон 22 листопада. Шанувальники української рок-музики матимуть можливість знову слухати наживо свої улюблені гурти. А серед команд, які виступатимуть у суботу, будуть і ті, які уже "світились" на місцевій сцені, і ті, виступ яких тернопільська публіка зможе оцінити вперше. Дебютним суботній концерт стане для молодої альтернативної команди "Траекторія", яка родом із містечка Товсте. Відвідувачі "Висадки" також слухатимуть виступ X-Projekt із Дрогобича та івано-франківську "Сину Машину", яка минулого року входила до концертної програми фестивалю "Нівроку". Тернопіль на сцені "Висадки" представлятимуть Seven, Orthodox і Other Side. Організатори запросили столичних гостей (mathcore/metal/experimental/post-hardcore), а також одну з найстарших російських команд Little dead Bertha. Воронежський гурт "Маленька Берта" існує ось уже 14 років, за цей час він декілька років змінював склад і стиль, у якому творив. "Берта..." починала свій шлях із thrash metal, в її дебютному альбомі можна знайти death/doom metal пісні зі скрипкою, другий альбом є комбінацією doom і gothic, третій тяжів до готики, а четвертий об'єднав усі використовувані стилі. Їхня музика знаходить точки опору в яскравості, агресії, швидкості, а також переплітається з симфонічними елементами, що надає їй меланхолічного і гнівного характеру водночас. - Відвідувачів "Висадки", як завжди, чекатиме якісна і стилістично різноманітна рок-музика, - підсумовує організатор концерту Микола Голубєв. Квитки на "Висадку" можна придбати в магазинах "Оскар", "Світ музики", "100 пудів", "Відеогалактика", "Сонячний", їхня вартість - 25 гривень. Концерт відбуватиметься традиційно в ЦДМІ ім. О. Довженка, початок о 18.00.
Категорія: Тернопіль | Переглядів: 1383 | Дата: 19.11.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарі (1)

На це піде більше 30 мільйонів гривень.

— Наше завдання - зробити комплекс, який би сам на себе заробляв, — каже директор Тернопільського стадіону Ярослав Колісник (52 р.). Тож, окрім суто соціальних приміщень, плануємо залучити сюди заклади, які б зацікавили інвесторів, — готель, ресторан, торгові приміщення, можливо — офіси.

Згідно задуманого проекту, який розробили на замовлення стадіону, площа споруди збільшиться на шість тисяч квадратних метрів. До стадіону, зі сторони вже існуючих офісів, доставлять виносне приміщення на колонах. Ще одне приміщення планують додати зі сторони парку — це міг би бути готель. З протилежної від існуючих офісів сторони розглядають можливість влаштування стоянок. Також стоянки планують влаштувати в підземному приміщенні, під існуючими спортмайданчиками. Їх планують оновити й накрити, переобладнавши в цілорічні.
Категорія: Тернопіль | Переглядів: 1029 | Дата: 19.11.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарі (0)

Часом трапляється так, що набридає абсолютно все — хочеться чогось нового, цікавого, якогось адреналіну, врешті-решт. Тоді в голові з'являються думки про те, куди можна піти, щоб отримати ці нові відчуття і враження.
“Сотня”. Скільки б вам не було років, вас гостинно приймуть на "сотні" ("стометрівці"). Хоча можна просто поспостерігати за тим, як там спілкуються самі неформали — байкери, готи, скінхеди та інші угруповання. Між собою вони, схоже, не ворогують, відтак, сидячи на зручному парканчику в своїх певною мірою дивацьких вбраннях, що виділяють їх із натовпу, мирно спілкуються. Зовні їхні стосунки нагадують теплі, родинні. Тільки-но починається "сотенне життя" — з ним з'являється і маса нових вражень і знайомств.
Категорія: Тернопіль | Переглядів: 1608 | Дата: 19.11.2008 | Рейтинг: 5.0/1 | Комментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Вхід
Якась фіхня
МВІ
НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА ДЛЯ УЧНІВ 9-12 КЛАСІВ АКАДЕМІЧНИЙ РІВЕНЬ (0) (2)
МВІ
НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА ДЛЯ УЧНІВ 9-12 КЛАСІВ РІВЕНЬ СТАНДАРТУ (0) (1)
МВІ
Програма курсу «Основи інформатики. 7 клас» (0) (3)
МВІ
Програма курсу „Основи інформатики. 8 клас” (0) (5)
Утиліти
Пакет макрокоманд для текстового редактора Microsoft Word "Верстка" (1) (1)
Каледар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Хостинг від uCoz